Så sjukt ändå att det jag saknar väldigt mycket med hockeyn när jag tanker på de (förutom att spela då) är ändå bussresorna. Många hatar dom. Jag hatar vissa när man kommer hem mitt I natten och får sova 4 timmar innan man ska upp till jobbet igen och ännu värre. MEN jag älskar dem också, så skönt att bara sitta ner, ta de lugnt, lyssna på musik å bara va I sin egna lilla värld typ. Sager emot mig lite  nu då eftersom jag sitter och jobbar på denna bild men det är helt okej då åxå när man är på väg någonstans. Det är en frihetskänsla för mig.
 
MEN hörni! Idag är det fredag. SÅÅ glad för det. kommer bli en sjukt rolig dag men också stressigt. Först jobb med lite krävande möten under dagen, sen ett litet uppdrag direkt efter jobbet, och sen försöka hinna klämma in mitt träningspass innan vi har bokat bord på en restaurang för fredagsmiddag. Så mysigt.
 
Jag var och kollade en kval match igår men såg bara 2 perioder för att hinna med mitt egna pass också. Blev tyvärr väldigt sent men får kompensera med extra sömn inatt. Jag ser oss gå in på restaurangen käka snabbt å ba nu vill jag hem och sova 20 min senare 😉 haha ! #pensionär
 
Hoppas ni får en Toppenfredag! Vad är era planer för denna fredag? Puss.
0