Hej på er, snorskallen här på andra sidan skärmen. Jag vill verkligen träna just nu. Är sååå taggad och sen mår man inte helt bra, och med astman blir det tungt att gå till bilen. Inte roligt med andra ord 😉 men jag satsar på att vara frisk till helgen!! HEJA.
 
Åt precis veckans godaste lunch! Gjorde laxbiffar med potatis och en avokadoröra till. Asså MATHIMLEN. Det som skall göras nu är att plugga inför en rapport som ska va klar på fredag så man får va ledig och njuta av allt roligt som händer i helgen! 
 
 
Imorse när snorskallen va på väg in till skolan!
 
SKOLAN: Ni som är nyfikna hur första veckan med lektioner i skolan går kan jag hälsa att det går bra! Har verkligen hittat något som jag ändå tycker är roligt att plugga men första kursen är flum. Jag gillar inte flum jättemycket men måste bara beta av den. Men tack för frågan!
 
SHOPPINGSUGET: Alltså jag har sånt sjukt shoppingsug just nu… Framför allt vill jag ha en ny kamera men det känns verkligen inte rimligt. Inte än iaf 😉 Jag vill ha en ny douge bag ryggsäck, jag vill köpa träningskläder och typ allt vill jag köpa. haha. Inte okej. Please go away.
 
Hoppas ni har en toppen onsdag! PUSS
0