Godmorgon på er där ute!
Kan tala om att igår läste jag en bok som heter.. va fan hette den nu då… eh vänta ska bara kolla.. Bli bäst med mental träning hette den. Läste den och hittade ändå några godbitar. Har kommit på att jag inte gillar typ ”pepp böcker” om man inte får några konkreta tips. Alltså på riktigt, när det bara flummar. Det är inte riktigt min grej. Så jag gillade ändå vissa delar i denna där det var lite KÖR BA KÖR. hehe.
DÄRFÖR tänkte jag testa ett utav dessa tips från boken i 14 dagar. Alltså 2 v… kommer typ lägga av efter 1 dag. NEJ. Kom igen nu. Vi ska testa att varje morgon istället för att ”känna efter hur trött jag är” så ska jag tänka vad ser jag fram emot idag? Och det kan vara vad som helst. typ morgonkaffet. Som jag iof älskar! Så i 2 v tid ska jag försöka mig på detta. Lycka till sofie. Tack sofie. Are you with me?
 
Men! Idag blir det ett möte hos en läkare för min sömn som jag nu har haft problem med i över ett års tid. Efter det ska jag luncha med mami, och sen på kvällen blir det middag med vänner. En riktig PANG torsdag med andra ord. Och slänga in lite träning, såklart.
1+