Assåååååå jag längtar så! Förra veckan bokade jag en resa till mig och Stefan och vi ska åka typ snart? 2 veckor typ! Så himla taggad!
Jag älskar ju att resa så försöker alltid hitta på lite resor när man kan och har tid och så vidare, förra året var ett bra år (resmässigt då då) Tänkte visa lite bilder från förra årets resor 🙂
wieeee
 
1. Vi drog till Thailand efter hockeysäsongen, jag, Stefan, Loppan och Filip. Vi åkte runt mellan några öar bland annat Koh Samui, Koh Tao och koh phangan, (som vi lämnade efter en natt på grund av mögliga hotell).
Här kommer ett litet bildregn – och ett av de ställena jag verkligen skulle vilja åka tillbaka till är Koh Samui, älskade alla restaunranger på gatan, längs vattnet och stämningen. SÅ NAJS. Ska tillbaka nästa vinter. Det är bestämt.
 
 

 
 
 
 
 
 
  
2. Resa nr 2 gjorde vi i Juli jag och han här ovanför. Till Kroatien! Vi åkte till 2 olika platser, den ena var ön Hvar som hade bra restauranger osv men sämre hotell tycker jag.
Sedan åkte vi vidare till Markarska Rivieran, bättre restuaranger på ön tycker jag men bra mat här också! haha känns som att maten gör större delen av resan för mig. haha! Hotellet var bättre på Markarska men jag gillade nog ö- livet lite bättre!
 
 
 
 
 
 
 Resa #3 Blev en födelsedagsresa från BF till mig så vi drog till Håkans stad (GBG) och var på Liseberg, bodde på Gothia Towers och en hel SPA dag – SÅ NAJS. Dock käkade jag en åksjuktetablett som gjorde att jag blev halvt sänkt första dagen. haha! Never again.
 
 
På Liseberg, as taggad på att åka berg och dalbana!
 
 
Utsikten från SPAet var inte helt fel…
 
 
 
Resa #4 Blev till LONDON BABY (Som Joey Skriker i vänner) haha. Vi drog dit för att se Giants spela NFL och det var så sjukt coolt och ett event som man kommer minnas för resten av livet, plus lite shopping dårå…
 
 
 
 
 
 
 
Resa #5 blev till en utav mina absoluta favvostäder nämligen NYC! Vi (jag, BF och Niclas) var där och firade in det nya året. Asså bara det var ju en grej för sig. Men vi käkade så grymt bra mat hela resan och även om det regnade en del så strosade vi runt och drack en massa kaffe. Goals.
 
 
 
 
 
 
Asså denna resa var så grym och jag vill redan tillbaka! Men nu siktar vi som sagt mot Paris och sen någon resa i Juli tror jag. Asså resa är ju balsam för själen. Bland det bästa jag vet 😀
0