(Bild från 2014)
 
Asså så jobbigt ämne detta med motivationen för träningen! Tycker jag iallafall! Det går upp och ner hela tiden, har man tur så håller den i sig ett tag. 
 
När jag körde med laget så spelade det ju ingen roll. Då var det bara att dra sitt arsle till träningen även om man hellre ville ligga på soffan å trycka en chockladkaka. JUST DO IT. Men jag försöker ha lite samma mentalitet. Kommer jag bara iväg så blir det oftas bra när motivationen inte finns där! 
Den tuffaste tiden var när min utmattningsdepression var som värst och jag blev till och med tillsagd att inte träna för mycket. Det tog all den lilla energi jag hade fått från skallen och kroppen den dagen. MEN det har ju blivit bättre med den som tur är. Fortfarande inte på topp men jag jobbar på det. Varje dag. Men för att försöka hitta motivationen för mig handlar inte lika mycket om lathet, det handlar mest om vad min kropp klarar av i nuläget. Jag testar mig fram. Men just nu är jag iallafall inne i ett litet ”FLOW” men jag känner samtidigt att jag inte får ta ut mig allt för mycket då så bägaren rinner över. Så sjukt svår balans det där!
 
* Men tips till er som tex vill ha lite motivation – jag lyssnar just nu på EHRLING på spotify – all i need är en stor favorit! Drömmer mig till palmerna när jag lyssnar på hans musik och känner mig lite piggare – så kolla in det!
 
* Sen följer jag roliga och inspirerande bloggar/vloggar/instagram som bara GER  mig energi. Asså känner jag att jag typ mår dåligt när jag ser någons uppdateringar så avföljer jag. inte för att det inte är ett bra konto eller liknande men jag vet vad jag behöver och det är positivitet och inspiration! Bästa träningsbloggen jag läser just nu är Hugo Rosas – skrattar så mycket åt hans jämförelser! 😉
 
* Göra träningen rolig! – jag är ju lite en sucker för snygga träningskläder (visst det går i perioder) men sånt kan få mig lite mer motiverad (ytligt jag vet) men det är kul 😉
 
Vad gör ni för att hitta lite extra motivation? Dela gärna så kanske man lär sig något nytt 😉
0