I notting hill
 
 
 
 
” eh… här står jag och chillar vid en telefonkiosk?”
 
 
 
 
 
 
MEN HEEEEEEEEEEEEEEEEJ Kompisar!
 
Asså förstår ni hur länge sen det var jag skrev ett enda ord här inne? December 2014 typ? Helt sjukt.
Men jag har haft lite tjatande personer som vill att jag ska börja igen så det kanske är så att jag kommer bli liiiite bättre på att skriva här – förhoppningsvis 😉
 
Asså ingen orkar ju bli spammad på flera 100 bilder på instagram.. haha då kan man lägga upp alla man gillar här istället 🙂 Så jag tänkte börja mitt första inlägg med lite resebilder iallafall, från London där jag och Stefan var nu senast 21-24 oktober. Nu är det ju November men iallafall! Det var en grym resa! 
 
Målet med resan var att vi skulle se NFL matchen (amerikansk fotboll) då Stefan är ett Giants fan, så såg vi dem möta LA Rams. Sjukt cool upplevelse. Det var helt fullsatt på Twickenham så det var väl ca 70.000 pers i publiken, märktes på kaoset sen när vi skulle åka hem.
 
Men denna resa var SÅÅ rolig, och London – I will be back! 
 
0