Hallåååååå alla små kycklingar!
 
Jag och mamma bestämde oss för att i lördags ha en mamma/sofie helg – så sjukt mysigt! Länge sen vi åkte iväg och shoppade lite och vi fixade dessutom naglarna och tog en kaffe (#sucker för kaffe) men det vart jättefint, jag köpte även nya julstjärnor att ha i fönstret hemma, och lite andra smågrejer! 
 
Imorgon börjar jobbvecka 2 på det nya jobbet – pepp faktsiskt! Känns så skönt att äntligen få lite utmaning igen på jobbet, och lära mig en massa nytt! 
 
Juste! har ju nästan helt glömt! 24 dagar kvar till NYC idag! Kan man säga att jag längtar efter lite shopping? haha. övertaggad. Vi åker dit över nyår och vi ska se ”the ball drop” på Times Square och bara ha de toppen! Kan de bli jul snart!?
Kaosigt inlägg det här blev känner jag… haha men men!
 
Pussss och godnatt!
0