Hi hallå alla kycklingar där ute! Vart en toppen dag idag, fick en selfie stick – som förmodligen var en pik från familjen men jag väntar fortfarande uber taggad på min födelsedagspresent som tydligen är ”beställd” och på väg. Får den troligtvis måndag – och ja jag är taggad för nyfiknare människa än mig är svårt att träffa på 😉
 
Firade lite och tog mig en semla nu på kvällskvisten och hittade den här bilden från arkivet. sjukt vad jag förändrats sen sommaren. galet.
 
JUSTE till det viktiga, gjort nya fystester och jag blev förvånad över att jag inte försämrade mig i något alls. Ligger kvar på 70 kg i frivänding, slog dock nytt chins rekord 8 st. bra tycker jag. helt okej men vid nästa testtillfälle ska jag upp i 10. 
 
Men sen blir jag bara så sjuk förvånad att jag kört mitt eget program och faktiskt gått framåt trots att jag tex inte kört med bigsis som jag alltid gjort annars. Är för lat som människa för att ta tag i det och göra allt orderntligt om ingen pushar mig, men en klapp på axeln till mig själv att jag varit så jävla grym och kört på själv. Och att all extra träning gett resultat – mer motivation till att köra ännu hårdare! 😀
 
 
0