Har funderat lite över livet, haha, shit omg so serious. Men på allvar. Det jag ska göra under det här året kommer bli följande – 
 
* Jag ska bli starkare än någonsin under 2015. Både fysiskt och psykiskt. Inom styrkan har jag vissa chins – antal, hur mycket jag ska ta i benböj osv. Ska kunna göra en muscle up bara för att bevisa för Line haha 😉
 
För er som inte vet – såhär – as bra att youtuba mig hur jag ska göra 😉 haha

 

 
Och chest to bar

 

* Operera knät i April och komma tillbaka stark som sjutton, fortsätta köra min överkropp under tiden så jag inte tappar allt jag tränat upp hittils, och sen sakta men säkert jobba tillbaka benstyrkan. 
 
* Göra PT utbildningen i höst, efter min operation när jag är tillbaka  – Mest för min egen skull att kunna känna att jag har kött på benen men i framtiden kan det ju vara bra att ha i framtiden också.
 
* Testa på en kampsport, typ boxning, thaiboxning eller liknande. – Så sjukt roligt verkar det och jag skulle verkligen vilja testa på det och se vad jag tycker. 
 
* Skulle vilja testa på att gå en terapi session, eller typ livscoach eller något liknande. Där man kan bena ut saker och hur jag ska uppnå mina mål på bästa sätt med mera.
 
* Sova fler timmar per natt. Haha låter as töntligt. Men de dagar jag jobbar snittar jag typ 5 timmar sömn, och det pallar jag inte i längden. Måste sova mycket mer. Minst 7-8 per natt iallafall.
 
* Resa mer. standard.
 
* Blir mer vardagsspontan. Att gå på en bio på en tisdag typ är värsta värsta grejen.
 
Eftersom jag är mycket svagare i mitt vänstra knä/ben så senast jag var hos sjukgymnasten mätte hon omkretsen (eftersom jag är en resultat knarkare och måste hålla mig motiverad) så jag checkade i förrgår igen och det är 4 fucking centimeter skilland! Helt galet sjukt. Inte okej. Har tappat muskler igen. Så nu är det bara kasta sig på rehab programmet och nöta sönder. Up up up. Sjuk skillnad ser man på låren också.
 

http://www.tv4play.se/program/ufc?video_id=3046202

 
Kollade för övrigt på den här om Alex Gustafsson igår – sjukt inspirerande och intressant att se – har ni inget att göra – Se den.
 
 
0