Halli hallå där ute i världen.
Torsdag idag och på min planering står det extra träning med stora bokstäver och ett utropstecken men icke sa nicke blir det så idag, har ont i halsen och haft det lite smått senaste dagarna och dum som jag är har jag tränat lite ändå. Men idag lät jag kroppen sova några extra timmar för att försöka återhämta sig innan helgen då det bär av till Övik för dubbelmöte mot modo.
 
Så idag blir det såna otroligt roliga saker som att tvätta ALLT, lakan totti as drygt men skiten måste göras och sen plocka undan och dricka en massa kaffe för att hålla mig piggelin. Sa jag förresten att jag fick kaffetillbehör och en 2 go mugg av kollegorna, ironiskt att jag fick en kaffekopp av secretsanta med laget också.. Kanske ska tagga ner på kaffet… Love it!
 
Annars har jag tryckt i mig en bra frulle med havregrynsgröt och lunch på omelett med skinka och grönsaker. Jippe. 
Mitt bästa mellis just nu är det nedanståeende. Creams and cookies Quest bar med en kaffe. och nej jag är inte sponsrad, men om ni vill sponsra – så varsågoda!
 
 
 
0