Japp nu sitter vi i bussen på väg norrut, kroppen kommer skrika för att sitta stilla så länge går sådär men älskar att vara på bussen – vara på väg någonstans, bästa känslan! 
 
Samtalet i början på resan var så sjukt roligt mellan mig, Lollo och Magda. Vi snackade om träning och hur vissa påstår sig att gå ut och löpa är terapi. Jag och Magda är ganska eniga att det är typ som att bli plågad medan Lollo gillar det.
Magda – men om det är typ REA då löper jag som fan. Haha couldn’t agree more!😂 
 
Men den här helgen blir det iallafall dubbelmöte mot Modo. Tagga till 1000!  
 
Okej, lite seg men skrev det förra i lördags, tyvärr blev det rätt stora torskar båda matcherna och jag kan verkligen inte säga att jag presterade bra i båda matcherna. Lördagen kändes benen blytunga och gick inte min väg på söndagen heller. Men annars en ganska rolig resa med laget och det absolut bästa såklart – Hotellfrulle 😀 Love it!
0