Men hjärtligt välkomna skall ni verkligen vara! Helt sjukt men ett utav mina mål det här året är att dokumentera hela mitt 2015 som förhoppningsvis kommer vara det bästa året någonsin. Så vi får väl se hur det kommer gå 😉 Challange accepted!

Då antar jag att jag måste presentera mig lite grann iallafall men inget långdraget. Det orkar jag inte ikväll, alldeles för trött efter 2 träningspass idag! 😉

Jag heter iallafall Sofie, det jag lägger mest tid här i livet på för tillfället är väl hockey och träning skulle jag säga. och mat såklart. Älskar mat. (bara en liten parantes sådär), om jag ska vara ärlig känner jag mig inte riktigt som alla andra. Det värsta för mig är att bli placerad i ett ”fack” och därför är jag väl lite en sån som gillar att göra oväntade saker. Bara för att ge vissa en käftsmäll. Just nu tränar jag väldigt mycket och spelar hockey i SDE dam efter att ha blivit utlånad den här säsongen från AIK som jag spelat i 2 säsonger innan.

Jaha.. vad vill jag göra i livet då? Just nu är jag ganska sugen på att gå någon utbildning som har fokus på träning. Typ PT utbildning, eller en annan utbildning på GIH. För tillfället under säsong jobbar jag 3 dagar i veckan på mitt nuvarande jobb.
Vill resa mer – typ jorden runt. haha. okej nej inte överallt men vill se mycket – just nu lockar någon beach men måste samtidigt innehålla lite äventyr, blir nog uttråkad annars 😉 

Skulle väl beskriva mig själv som lite weird, haha, eller nej, limited edition. Älskar lite småknäppa människor som är lika flummiga som jag. Tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna. Mycket mot storasyster också, vill alltid slå henne och vara bättre. Vardagslat, tar alltid rulltrappa eller hissen tillexempel, Målmedveten. Har jag mål eller likande jag vill klara av så är jag väldigt envis tills jag lyckas!

 
 
0