Ja dagen börjar lysande med att syrran ringer och grinar i telefonen för att hon har spräckt jeansen ” MAN SER FAN MIN MUTTA, Kan du snälla komma och hämta mig!?” , snyftandes. Självklart lägger jag av ett as garv mitt på Ica men säger självklart hämtar jag dig. Hon räddade dock dagen med en het outfit som jag hoppas få bild på senare.. Well oh well.
Körde ett ispass med Magda från laget, vi stod och tränade skott och lite övningar jag fått tidigare av Lasse som jag brukar köra teknik träning med. Så de va as kul.
 
 
Haha måste bara lägga ut de här klippet, lite för internt kanske för att alla ska tycka det är roligt – men det är från igår när vi lekte runt på IKEA , jag syrran och ämlää. Kommer även lite heta bilder under från stadium. Story of my life. 😀
 
 
– NU – lunch – vila – träning med laget – hadeeee!
0