Hello darlings. 
Jo jag funderade på en grej. Japp, that’s me tänker på konstiga saker ibland. Tillexempel en konstig sak som jag undrar över var när jag tittade på skidåkningen på tv häromdagen. Kameran visar ju hur det ser ut när de går i mål men eftersom alla lägger sig ner och ”dör” direkt efter loppet så undrar jag, det borde ju bli kaos? alla kör på varandra med mera? Eller så får man bara ligga på marken en viss tid innan de kommer för mycket åkare som går i mål? haha. You tell me!?
 
Men iallafall. Var inte det jag skulle skriva om. Jag hade en tid när jag var sjuk hela tiden. Då menar jag minst en gång i månaden var jag borta från jobb, träning med mera. Det är ju helt sjukt mycket. Men en sak såhär nu när jag gått ner till 60% tid på jobbet, börjat träna MER och då menar jag mer på det sättet att jag tycker det är så sjukt roligt. Under 2015 har jag bestämt mig för att testa på boxning. Just because i can typ. Har alltid velat testa någon fysisk sport. Men back on track.. Jag tror att efter jag gör mer av det jag tycker om här i livet, stressat ner lite eftersom jag inte känner lika stor press av att vara 100% på jobbet och topprestera, topprestera på träningen som håller på sent på kvällarna och aldrig kunna vara vardagsspontan eller göra något annat än just det så har jag inte varit lika mycket sjuk. Ska inte skriva det egentligen för då slutar det väl med att jag vaknar imorgon med halsont.. haha. Men det jag menar är att allt mer börjar det bli viktigt för mig att göra mer utav det som gör mig lycklig. Jag kände en extrem stor press på många ställen och nu börjar jag kunna tagga ner lite på det dåliga samvetet och det det har gjort väldigt mycket för mig! 
– Do what you love. Keep fighting. Make a change.
 
 
0