Ja hörrni, folk som inte känner mig tror vissa iallafall att jag är ett hälsofreak. haha ni som känner mig – varsågoda – (paus för as garv)

För ett tag sedan bara hade jag som tvångstankar att alltid äta donken kvällen innan fystester tex. Det har jag iof inte längre och jag persade ändå. Jag känner att självklart kan man äta nyttigt osv men jag känner inte att jag skulle kunna vara det jämt. Jag äter vad jag vill, när jag vill. Sen går det självklart perioder då jag inte äter något onyttigt alls, ibland en vecka i sträck. Sätter man förbud för något får jag bara cravings… haha. Jag älskar mat och äter som en häst, typ.
 
Men för mig innebär inte ett hälsosamt liv att tex som jag skrev i förra inlägget, att leva efter en klocka, räkna kalorier, väga mig, inte äta kolhydrater, inte dricka alkohol ibland, inte skita i träningen ibland. Helt ärligt är jag så jävla trött på alla som tror att  – följ en diet – så är det en quick fix. Jag är så emot sånt. Självklart är det olika för alla vad som fungerar men JAG personligen skulle aldrig kunna följa en strikt diet som gör att man mår dåligt och det tar över hela ens liv. Då har man ju missat poängen med hälsosamt? Jag vill känna – jag lever bara en gång, jag måste njuta av livet. Men jag älskar träning och det är bland det roligaste jag vet. Ibland 😉
Kroppen är mitt verktyg och för att den ska hålla och må bra måste man äta också. True story.
 
Texten kanske inom en framtid kommer bli en tatuering.. Och där satte mamma maten i halsen och fick hjärtattack typ 😉
 
Do what you love – Love what you do
 
 
 
0