Har varit en sån sjuk wifey idag, och det hör inte till vanligheterna .. #aint no wifey typ. haha. Gjorde matlådor till mig själv, okej inte bara ris som det ser ut ovan utan me kyckling, champinjoner, sparris och paprika med mera (en gryta typ) och tänkte jag skulle vara lite duktig så jag har lite å käka framöver om det krisar. ( är som ett barn och typ grinar när jag blir hungrig så lika bra) 


Men självklart körde jag ett träningspass när jag ofrivilligt sov till 12 så blev passet inte på morgonen som tänkt innan men men, shit happens 😉 – Här en snygg selfie efter passet. Standard. Som ni ser – fräsch som alltid.


.. Och när man är själv på gymmet måste man ju bara ta ett foto och dra några sköna dans moves.

 
Avslutar självklart kvällen med favvo snacket just nu – turk yoghurt med valnötter, blåbär och honung 😀
Blev lite häng med syrran och ämläää på Ikea och stadium också, råkade handla lite också.. woopsi.
Nej – ispass imorn kl 10 så nu ska jag slagga – Haaadeee.
0