haha – hoppas alla fattar att jag driver när jag skriver att jag är starkare än pippi.. I WISH. Men här kommer iaf ett litet videoklipp som Mags filmade mig efter isträningen häromdagen. Tar ju iaf 70 i frivändning men nästa steg är att köra detta med 70 kg nästa gång. Detta är alltså 60 kg. 
 
 
Från dagens korta pass. Ramlade på knät igår så blev inte ritkigt som jag tänkt mig och kroppen kändes svag som fan, så jag körde lite rehab och överkropp sen tackade jag för mig och drog hem. Låter kroppen vila liiite idag iallafall. Årets kortaste träningspass tror jag.
 
Idag har jag varit en sån sjuk wifey, samma rutiner varje torsdag. Äta, träna, handla, äta, duscha, en liten sol, laga mat, tvätta.
 
Fick också en kommentar av killen i kassan när jag var och handlade ”vad nyttig du är” .. Mitt svar – aa men eller hur! Galet. haha (lollo asgarvar).
Men ska dra iväg om någon timme så nu blir det mellis igen, kaffe och sen – hadeee.
0