3e dagen sen operatioen och äntligen känner jag inte samma smärta som jag haft innan. Lite lättare helt enkelt. Igår var jag ju nere på vårdcentralen och skule byta ut det blodiga bandaget som hade blödigt igenom som ni ser på bilden ovan. Först när hon skulle sätta på de nya och räkade trycka till brevid styngnen och såret fick jag jordens svettattack och höll på att svimma. Fan, man är inte kaxig just nu alltså. Men bättre blir det och snart är jag ute och flänger runt i mitt vanliga tempo 😉 tills dess blir det mycket serier i sängen. Börjar förresten trappa ner på värktabletterna idag också vilket är ett najs tecken på att de går åt rätt håll. 
Ska köpa en present till mig själv också nu efter operatioen – typ du är stark. Keep going. yey. Puss på er kul att så många tittar in och läser fortfarande! 
0