Jag har fått flera kommentarer på senaste månaderna om att jag måste bli mer ego, alltså inte egoistisk på ett negativt sätt. Men att börja tänka på mig själv i första hand och sätta mig själv före innan jag oroar mig för alla andra. Jag tror att det här kommer bli en utav de tuffaste utmaningarna för mig. För jag är verkligen en ”Laget före jaget” person. Men jag måste ändra på det här nu om jag vill nå  MINA mål och inte bara vilja att andra ska förverkliga deras! 
Men jag kommer försöka och har försökt göra dessa små saker för att hjälpa mig själv på vägen, men det är tufft när jag försöker och stöter på motgångar och människor som går emot mig när jag vill gå min egen väg – Det är väl egentligen då som man märker vem som vill mitt bästa eller sitt bästa. Men jag kommer fortsätta göra förändringar och kämpa för att nå mina mål och tänk på – kan jag så kan fan vem som helst. 
 
 
 
0