Hola alla söta kidz där ute. 
Japp jag tog tummen ur röven och körde ett träningspass idag/kväll, FYFAN va skönt de va efter, inte under, aldrig under. Människor som säger att det är skönt att träna osv. Vad gör ni!? Eller som älskar att springa och säger att det är avkopplande? själv ligger jag på marken, får dödsryck och vill ta livet av mig, typ. haha!
 
Vi sov sjukt länge idag, eller jag och lilsis iaf eftersom vi kollade på Linas kvällsbok och stockholm boogie till halv 3 inatt (nostalgi filmer) dör av garv när jag ser dessa filmer, iallafall linas kvällsbok. Så jävla hemsk egentligen..
 
Dagens äventyr var att vi drog ner på byn för att shoppa lite…. det gick sådär kan jag säga. Fanns inte mycket. Hittade några små sminkgrejer och ah, vi fikade. Juste köpte en klocka också. det var ju iof najs. Sen har jag som sagt tränat på kvällen, spelat kort och nu taggar vi igång för JVM som börjar kl 23 PEPP! Lets do this!
 
Juste imorn ska jag dra med farsan ner på gymmet som vi hittade 20 min bort och köra ett rejält styrkepass också. Sen är det ganska slut på den här veckan. Gött. 
0