Jaha.. hur ska vi sammanfatta det här året då? Jo det började ju bra, någonstans på mitten började det skita sig med det mesta och på slutet sket sig allt och jag plockade ner en del lösa bollar ur luften ner på marken. Fan va lulligt det blev. Men ni fattar vad jag menar. Vet inte om jag orkar sammanfatta 2014 eftersom det blir lite konstiga höjdpunkter från varje månad som inte längre är ”aktuella” om man säger så? 
 
Januari – Ja fyllde 21. 
 
Februari – Då drog jag och Gizela igång ” En skön jävla pödd” som vuxit på sig med ganska mycket lyssnare, vilket är lite sjukt faktiskt.
 
Mars – Drog till tyskland och tog hem ett EM Silver, jag spelade bra också dessutom vilket var min höjdpunkt och jag var inte bänkvärmare hela EM utan spelade ganska mycket faktiskt. Sköt dessutom sönder en puck som måste lätt varit min starkaste bedrift i livet hittils.
 
April – Fick fast anställning på jobbet. Det var ju najs. Okej att köpa lägenhet nu helt enkelt. haha.
 
Maj – Tränade på som fan med AIK med sommarfys mm och tog personliga rekord i allt typ och gick från jävligt svag till ganska stark faktiskt. Men vill inte säga det eftersom jag nu har en operation framför mig i April 2015 och sedan jobba sig tillbaka hela långa vägen igen.
 
Juni – Ja tränade ganska mycket styrka tror jag och firade midsommar som resten utav oss typ.
 
Juli – NEW YORK CITY, erövrade staden och shoppade upp galet mycket pengar.. haha. Vart tog allt det jag köpte vägen undrar jag nu.. Nej men allvarligt då, NYC har jag ju velat åka till sjukt länge och äntligen fick jag göra det och se mcyket men även känna att jag kunde köpa de jag ville, typ. 
 
Augusti – Fick veta att jag inte fick en plats i laget jag spelat i de senaste 2 -3 åren i AIKDAM så det var väl här jag började må ganska dåligt om jag ska vara ärlig. 
 
September – tog beslutet att börja spela med SDE fram till jul och få mycket speltid och när jag kom dit mådde jag verkligen dåligt allt var jobbigt, piss och ja ni fattar läget. Men som nu har visat sig varit jävligt bra för mig personligen. Även månaden då jag fick veta att jag måste satsa på att bli mer ego. Trodde vi höll på med lagsport men men. tydligen är det inte riktigt så bakom kulisserna.
 
November – Bestämde mig för att ta tag i livet och jag bad min chef om att få jobba endast 60% från december – april så jag kan träna mer och satsa på hockeyn för min EGEN skull för att se om det kanske kan bli något av mig också eller om det är dags att lägga grillorna på hyllan och börja med MMA istället som är en liten dröm. haha. driver.
 
December – Ja den jobbigaste månaden hittils tror jag.
Kände inte största glädjen i livet men bestämde mig för att ändra min attityd och inställning. Jag kör privat isträning med Lasse ca1 gång i veckan och målet är nu att få kroppen i topp innan operation med mera så jag inte har lika lång väg tillbaka i April. 
 
Inför 2015 då. Jag har lovat mig själv att testa på något box pass eller kamsportspass och under sommaren efter min operation ska jag köra Crossfit med Loppan, empa och line och bli starkare än någonsin. För att sedan vara redo för vintern och hockeyn. Är jävligt taggad. På nyår kommer det typ vara jag och Bacardi flarrran och sen drar vi igång efter det. 
 
 
0